AnaSayfa / Genel / Kahve falında omzuna sarılmak

Kahve falında omzuna sarılmak

Kahve falında omzuna sarılmak maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine tabir olunur.

Kahve falında omzuna sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı bedeller ödememek için bazı kişileri hayal kırıklığına uğratmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında omzuna sarılmak kazancında artış olacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin omzuna yatmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında sol omzundan vurulmak kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin omzunda ağlamak nerede hata yaptığını sorgulayacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında omzunda yılan görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında birini omzuna almak verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin omzuna başını yaslamak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, iş hayatında rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında erkek omzu görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir