AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin omzuna yatmak

Kahve falında eski sevgilinin omzuna yatmak

Kahve falında eski sevgilinin omzuna yatmak hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, anne babaya müjde verileceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin omzuna yatmak gördüyseniz:

  • İşinize konsantre olmalısınız.

Kahve falında eski sevgilinin omzuna yatmak ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin omzuna yatmak güzel olaylarla karşılaşılacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin omzuna yatmak alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında birinin omzuna yatmak çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yatmak kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeğin omzuna yatmak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, çok hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşın omzuna yatmak gereken sabrı göstereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın birinin omzuna yatmak yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir