AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzunda yorgan taşımak

Kahve falında omuzunda yorgan taşımak

Kahve falında omuzunda yorgan taşımak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında omuzunda yorgan taşımak gördüyseniz:

  • Şimdi kullanmanız ise sadece insiyatif kaybınıza sebep olabilir.

Kahve falında omuzunda yorgan taşımak önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına delalet eder.

Kahve falında omuzda birini taşımak ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında omuzda yük taşımak hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında birini omuzda taşımak tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında omuzunda taşımak de elinin bollaşacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü omuzunda taşımak işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına işarettir.

Kahve falında omuzda su taşımak neşeleneceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında omuzunda yük taşımak rahat bir nefes alınacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir