AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü omuzunda taşımak

Kahve falında ölüyü omuzunda taşımak

Kahve falında ölüyü omuzunda taşımak maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü omuzunda taşımak gördüyseniz:

  • Olayların her halini doğru açılardan değerlendirmeye çalışmanız önem taşıyor.

Kahve falında ölüyü omuzunda taşımak yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında omuzunda yük taşımak aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına inanılır.

Kahve falında omuzunda birini taşımak bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına işaret eder.

Kahve falında omuzda birini taşımak çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında omuzunda yorgan taşımak sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında omuzda taşımak sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine yorulur.

Kahve falında omuzunda taşımak eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında omuzda su taşımak verilen bütün emeklerin heba olacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir