AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzda birini taşımak

Kahve falında omuzda birini taşımak

Kahve falında omuzda birini taşımak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, geçim derdinin olmayacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine yorulur.

Kahve falında omuzda birini taşımak gördüyseniz:

  • Öğreneceğiniz bazı şeyler size büyük bir güç verebilirler.

Kahve falında omuzda birini taşımak falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında omuzda taşımak keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini omuzlarında taşımak rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına işaret eder.

Kahve falında omuzda yük taşımak onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini omuzda taşımak hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına işarettir.

Kahve falında omuzda su taşımak çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında omuzunda yük taşımak bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında omuzunda birini taşımak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir