AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzda yük taşımak

Kahve falında omuzda yük taşımak

Kahve falında omuzda yük taşımak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına alamet eder.

Kahve falında omuzda yük taşımak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kendiniz için yararlı hale getirebilirsiniz.

Kahve falında omuzunda yük taşımak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında omuzda yük taşımak daha temkinli ve garantici olacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında omuzunda birini taşımak rahat bir hayata sahip olacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında omuzda cenaze taşımak herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında omuzunda taşımak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında omuzunda yorgan taşımak sahip olduklarının da çoğalacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında birini omuzlarında taşımak atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü omuzunda taşımak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir