AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzda su taşımak

Kahve falında omuzda su taşımak

Kahve falında omuzda su taşımak gün günden daha da kötüye gideceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, evlerine dünürcü geleceğine, çok yorulacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında omuzda su taşımak gördüyseniz:

  • Doğru alanda ilerlediğinizin hala farkına varmamış olamazsınız.

Kahve falında omuzda su taşımak kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına delalettir.

Kahve falında omuzda cenaze taşımak parasal sıkıntılarının sona ereceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında omuzda birini taşımak başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, örnek insan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında omuzda taşımak iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında omuzda yük taşımak ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini omuzda taşımak sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, sıkıntı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında omuzunda taşımak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü omuzunda taşımak işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir