AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzda güvercin görmek

Kahve falında omuzda güvercin görmek

Kahve falında omuzda güvercin görmek borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, iyi günler yaşayacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, bir işe soyunacağına rivayet eder.

Kahve falında omuzda güvercin gördüyseniz:

  • Evinize veya ailenize daha fazla zaman ayırmanız gerçekleştirmek istediğiniz duygusal ya da fiziksel değişiklikleri gerçekleştirmenize olanak tanıyabilir.

Kahve falında omuzda güvercin görmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında omuzda taşınmak sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında omuza kol atmak kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hastalıkların kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında omuzda kan görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında omuzlarında kıl görmek yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol omuz görmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında omuz sıvazlamak tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında omuzda tüy görmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir