AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuz omuza vermek

Kahve falında omuz omuza vermek

Kahve falında omuz omuza vermek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, daha güzelleşeceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, de zenginliğe kavuşacağına, iş hayatında günah işleyeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında omuz omuza vermek gördüyseniz:

  • Seyahat, büyüme genişleme gibi ilgi alanlarınıza yeni hobiler edinmek, hedef arttırmak, amaçları çoğaltmak gibi ekler yapabilirsiniz.

Kahve falında omuzda taşımak dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında omuzda güvercin görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında omuzunda birini taşımak verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında omuzda uyumak iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında omuz görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında omuzunda yara görmek rızkının çeşitleneceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına delalettir.

Kahve falında omuzda yılan görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında omuzlarından tutmak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir