AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzda sivilce görmek

Kahve falında omuzda sivilce görmek

Kahve falında omuzda sivilce görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine yorulur.

Kahve falında omuzda sivilce gördüyseniz:

  • Bilindik bir konu tekrar ortaya çıkabilir.

Kahve falında omuzda sivilce görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında omuzlarda taşınmak üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, patron olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında omuzda olmak çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında omuzları geniş görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında omuzda gezmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, onlardan büyük hayır göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında omuzdan bıçaklanmak kısa süre içinde işten çıkılacağına, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına delalet eder.

Kahve falında omuzda yük taşımak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine rivayet eder.

Kahve falında omuz çantası görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kendisine olan güveninin artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir