AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzlarına binmek

Kahve falında omuzlarına binmek

Kahve falında omuzlarına binmek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında omuzlarına binmek gördüyseniz:

  • İnsanlarla iyi iletişim içindesiniz.

Kahve falında omuzlarına binmek zararın gittikçe daha da artacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine işarettir.

Kahve falında bir omuza yaslanmak güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında omuzdan silahla vurulmak hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına işaret eder.

Kahve falında eli omuza atmak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında omuzda yıldız görmek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kendisini iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında omuz atmak kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında omuzu çıkmak yeni bir sorumluluk altına gireceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sol omuzda yara görmek sağlığının da yerine geleceğine, statü atlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir