AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir omuza yaslanmak

Kahve falında bir omuza yaslanmak

Kahve falında bir omuza yaslanmak işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir omuza yaslanmak gördüyseniz:

  • Amatör görünmenizi engelleyecek tüm bilgileri elde etmeye çalışmalısınız.

Kahve falında bir omuza yaslanmak çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında omuzda yük taşımak büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında omuzunda el görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında omuzlarına binmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayırlı işe rivayet eder.

Kahve falında omuzda olmak geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geniş omuzlu erkek görmek bunu da herkese ilan edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında omuzda tüy görmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına alamet eder.

Kahve falında omuzda maymun görmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir