AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzda taşınmak

Kahve falında omuzda taşınmak

Kahve falında omuzda taşınmak tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında omuzda taşınmak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası problemlere neden olabilir.

Kahve falında omuzlarda taşınmak iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, onların kıymetini bileceğine delalettir.

Kahve falında omuzda taşındığını görmek her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında omuz üstünde taşınmak çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına yorulur.

Kahve falında omuzda taşınmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini omuzlarında taşımak tüm keyfinin kaçacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında omuz omuza olmak gelirinin azalacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında omuza sarılmak yaşadığı yerden uzak kalacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek omuzu görmek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir