AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzda taşındığını görmek

Kahve falında omuzda taşındığını görmek

Kahve falında omuzda taşındığını görmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında omuzda taşındığını gördüyseniz:

  • Rekabetçi yönünüzü hafife alan bazı kişiler ilerlemek istediğiniz önemli bir yolda sizi engellemeye çalışabilirler.

Kahve falında omuzda taşındığını görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine delalet eder.

Kahve falında omuzda taşınmak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında omuz üstünde taşınmak atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında omuzlarda taşınmak sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, kötü günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında geniş omuz görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında omuzda baykuş görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında omuz omuza vermek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sol omuzdan bıçaklanmak alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir