AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzdan tutmak

Kahve falında omuzdan tutmak

Kahve falında omuzdan tutmak mal mülk sahibi olacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine delalettir.

Kahve falında omuzdan tutmak gördüyseniz:

  • Alınan kararlar yaklaşan aylarda şekillenecek olayları da etkileyebilir.

Kahve falında omuzdan tutmak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, bolluk ve bereketin artacağına rivayet eder.

Kahve falında omuzlarından tutmak kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına delalet eder.

Kahve falında omuzunda yorgan taşımak adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında omuza oturmak zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında omuzdan silahla vurulmak sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, hastalıklarının azalacağına yorulur.

Kahve falında omuzunda el görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında omuzda gezmek hayır vereceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında omuzda yük taşımak sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir