AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzda gezmek

Kahve falında omuzda gezmek

Kahve falında omuzda gezmek küslüklerin biteceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında omuzda gezmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fikir değiştirmesi nedeniyle planlarınızı veya hayallerinizi sonlandırmanız gerekmiyor.

Kahve falında omuzlarda gezmek birçok iş teklifi alınacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında omuzda gezmek yeniden sulh ortamının sağlanacağına, ekmeksiz kalacağına işarettir.

Kahve falında omuzlara çıkmak hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına delalet eder.

Kahve falında geniş omuzlu erkek görmek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü omuzunda taşımak kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına tabir olunur.

Kahve falında omuzda kıl görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sağ omuz görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında eli omuza atmak müjdeli bir haber alacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir