AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzunda kıl görmek

Kahve falında omuzunda kıl görmek

Kahve falında omuzunda kıl görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında omuzunda kıl gördüyseniz:

  • Olumsuz hissettiğiniz konularda yaşanan olumlu gelişmeleri hatırlamanız, bazı olaylar karşısında daha sabırlı davranmanıza yardım edebilir.

Kahve falında omuzunda kıl görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına işarettir.

Kahve falında omuzda kıl görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında omuzlarda kıl görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına işarettir.

Kahve falında kıllı omuz görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına delalettir.

Kahve falında omuzlarında kıl görmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında sağ omuzda yara görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında omuzda taşınmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında omuzlarda gezmek güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir