AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuz çantası görmek

Kahve falında omuz çantası görmek

Kahve falında omuz çantası görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, bunun da geleceğine, kısmetli bir işe atılmaya, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında omuz çantası gördüyseniz:

  • Duygularınız veya duygusal davranmanız belli hedeflere ulaşmanızı veya bazı isteklerinizin yerine gelmesini engelleyebilir.

Kahve falında omuz çantası görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına tabir olunur.

Kahve falında omuz omuza olmak çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, net bir bakış açısı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında omuzda taşımak işlerine yeni işler katacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine işarettir.

Kahve falında omuzdan vurulduğunu görmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında omuz öpmek hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında eli omuza atmak sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ omuzdan vurulmak çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında omuzda melek görmek içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir