AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllı omuz görmek

Kahve falında kıllı omuz görmek

Kahve falında kıllı omuz görmek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, işlerin de hafifleyeceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına rivayet eder.

Kahve falında kıllı omuz gördüyseniz:

  • Parasal açılardan da şanslısınız.

Kahve falında omuzunda kıl görmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine delalettir.

Kahve falında kıllı omuz görmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında omuzlarında kıl görmek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında omuzda kıl görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, inancından ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında omuzlarda kıl görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında omuzda sivilce görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini omuzlarında taşımak mutlu ilişkiler kuracağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla omuzdan vurulmak maddi zarar edeceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir