AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzdan ısırılmak

Kahve falında omuzdan ısırılmak

Kahve falında omuzdan ısırılmak sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, dileklerin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında omuzdan ısırılmak gördüyseniz:

  • Provokatif kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında omuzdan ısırılmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında omuz omuza vermek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, işlerinde berekete kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında omuzda sivilce görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında omuzdan tutmak bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birine omuz atmak çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında geniş omuzlu erkek görmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına inanılır.

Kahve falında omuzunda yük taşımak saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında silahla omuzundan vurulmak çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir