AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzda taşımak

Kahve falında omuzda taşımak

Kahve falında omuzda taşımak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, işinde terfi edeceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında omuzda taşımak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız karşılaşacağınız engellerin üstesinden gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında omuzda cenaze taşımak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, yaşam şartlarının düzeleceğine inanılır.

Kahve falında omuzunda yorgan taşımak yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında birini omuzlarında taşımak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında omuzda birini taşımak herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında omuzunda yük taşımak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına rivayet eder.

Kahve falında birini omuzda taşımak onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü omuzunda taşımak maddi sıkıntısı olmayacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına delalettir.

Kahve falında omuzda taşımak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir