AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzda ağlamak

Kahve falında omuzda ağlamak

Kahve falında omuzda ağlamak yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, gamsız bir hayat süreceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında omuzda ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri köşeye sıkıştırmanın ya da bazı olayları zorlamanın yarardan çok zararı olabilir.

Kahve falında omuzda ağlamak kişisel problemlerini çözeceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına yorulur.

Kahve falında omuzdan öpmek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında omuzdan vurulmak inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında eli omuza atmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına delalettir.

Kahve falında omuzdan üzüldüğünü görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında omuzunda yük taşımak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında omuzlarda kıl görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında omuzda yıldız görmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir