AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuza oturmak

Kahve falında omuza oturmak

Kahve falında omuza oturmak duyduğu üzüntülerin son bulacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, güzel günler yaşanacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında omuza oturmak gördüyseniz:

  • Çok fazla eleştirel olmamaya dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında omuza oturmak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında omuzda tüy görmek çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına inanılır.

Kahve falında birine omuz atmak mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında omuzdan bıçaklanmak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, mutluluğunun katlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında omuzunda yük taşımak dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında omuzda gezmek iş konusunda bir ortaklık kuracağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına işarettir.

Kahve falında sağ omuz görmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında omuzda kedi görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir