AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzunda el görmek

Kahve falında omuzunda el görmek

Kahve falında omuzunda el görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, bunalıma gireceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında omuzunda el gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler önemli fırsatlar doğurabilir.

Kahve falında omuzda el görmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında omuzunda el görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine delalet eder.

Kahve falında eli omuza atmak sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında omuz çantası görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, musibetlerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında omuzda baykuş görmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine delalet eder.

Kahve falında omuzda taşımak yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında omuzdan yaralanmak büyük bir kavgaya tutuşacağına, çok iyi işler ortaya konacağına tabir olunur.

Kahve falında omuza sarılmak işle ilgili inzivaya çekileceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir