AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzlarından tutmak

Kahve falında omuzlarından tutmak

Kahve falında omuzlarından tutmak şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, işlerin aksamayacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına rivayet eder.

Kahve falında omuzlarından tutmak gördüyseniz:

  • Dalgınlıklar, kararsızlıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında omuzdan tutmak büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında omuzlarından tutmak yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında omuzda olmak elinin de bolluk göreceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına alamet eder.

Kahve falında omuzunda el görmek sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında omuzunda yorgan taşımak onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında omuza sarılmak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında omuzunda yük taşımak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında omuzunda yara görmek maddi güç elde edeceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir