AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzda karga görmek

Kahve falında omuzda karga görmek

Kahve falında omuzda karga görmek işlerin düzgün gideceğine, kazancını artıracağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine işaret eder.

Kahve falında omuzda karga gördüyseniz:

  • Siz onları durdurmazsanız veya bazı şeyleri karşılıklı tartışmaktan keyif aldığınızı belirtirseniz, daha çabuk normale döneceklerdir.

Kahve falında omuzda karga görmek maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, güzel günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında omuzu çıkmak sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında omuz sıvazlamak karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında kıllı omuz görmek kurulu bir düzene sahip olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında omuzda kedi görmek sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine işaret eder.

Kahve falında omuzda birini taşımak uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında omuz çantası görmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında omuzda tüy görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir