AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuz omuza olmak

Kahve falında omuz omuza olmak

Kahve falında omuz omuza olmak daima ona hürmet göstereceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında omuz omuza olmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı hesaplamak için zamandan faydalanın.

Kahve falında sol omuzdan bıçaklanmak hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında omuzda yara görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, daima önüne bakacağına işarettir.

Kahve falında omuzda karga görmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında omuz omuza vermek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, parasız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında omuzda ağlamak buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında omuzdan ısırılmak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek omuzu görmek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine işarettir.

Kahve falında omuzlarından tutmak daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir