AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzda kan görmek

Kahve falında omuzda kan görmek

Kahve falında omuzda kan görmek sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, sağlık sorunlarının artacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına işarettir.

Kahve falında omuzda kan gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirici işlerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında omuzda kan görmek ticaretin önünün açılacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında omuzlarda kıl görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında omuz atmak umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında omuz omuza vermek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü omuzunda taşımak zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Kahve falında omuz sıvazlamak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında birinin omuzlarına çıkmak atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında omuzda kıl görmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir