AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini omuzlarında taşımak

Kahve falında birini omuzlarında taşımak

Kahve falında birini omuzlarında taşımak büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini omuzlarında taşımak gördüyseniz:

  • Sorularınız cevapsız kalmayacak, taleplerinizi dile getirin.

Kahve falında omuzda cenaze taşımak yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, eşyaların yenileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini omuzda taşımak girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında omuzda su taşımak sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü omuzunda taşımak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini omuzlarında taşımak yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında omuzunda yorgan taşımak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında omuzda birini taşımak sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, başarı kazanılacağına yorulur.

Kahve falında omuzunda birini taşımak kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir