AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzda kedi görmek

Kahve falında omuzda kedi görmek

Kahve falında omuzda kedi görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında omuzda kedi gördüyseniz:

  • Kime güvenebileceğiniz konusunda tereddütlü olmanız, kendi başınıza altından kalkamayacağınız işlerin veya problemlerin altında ezilmenize neden olabilir.

Kahve falında omuzda kedi görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına delalettir.

Kahve falında omuz omuza yürümek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında omuzda el görmek aralarında bir konuşma geçeceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına delalettir.

Kahve falında omuzda yıldız görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında omuzda cenaze taşımak fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sol omuzdan bıçaklanmak sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine işarettir.

Kahve falında omuzda yılan görmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında omuzdan silahla vurulmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir