AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuz sıvazlamak

Kahve falında omuz sıvazlamak

Kahve falında omuz sıvazlamak hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, büyük zararlara uğrayacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, kazancın katbekat arttırılacağına tabir olunur.

Kahve falında omuz sıvazlamak gördüyseniz:

  • Girişeceğiniz bazı tamirat ya da hazırlıklar sizi yorabilir.

Kahve falında omuz sıvazlamak kendisi ile gururlanacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının sırtını sıvazlamak girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine delalettir.

Kahve falında sırtını sıvazlamak moralin ve keyfin yerine geleceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kedinin sırtını sıvazlamak ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırt sıvazlamak gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baş sıvazlamak önüne pek çok imkan sunulacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında sakal sıvazlamak sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin sırtını sıvazlamak hayattan bıkmasına neden olacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir