AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzda el görmek

Kahve falında omuzda el görmek

Kahve falında omuzda el görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, şansının kötüye gideceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında omuzda el gördüyseniz:

  • Herkesin kendi fikirlerinin ele alındığından emin olduğu bir uzlaşma metni sağlamaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında omuzda el görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eli omuza atmak çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında omuzunda el görmek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine delalettir.

Kahve falında omuz görmek insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında omuzdan silahla vurulmak hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına alamet eder.

Kahve falında omuzda tüy görmek harcama gücünün artacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında omuzunda kıl görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında bir omuza yaslanmak daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir