AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuz görmek

Kahve falında omuz görmek

Kahve falında omuz görmek Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, saygınlığının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında omuz gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan sözler başınızı belaya sokabilir.

Kahve falında omuzları geniş görmek hayırlı bir karar verileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin omuzlarına çıkmak sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında omuzda yılan görmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında omuzunda birini taşımak gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında omuzlarda yara görmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında kıllı omuz görmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına işaret eder.

Kahve falında sağ omuz görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında omuzda ağlamak ne yapacağına karar veremeyeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir