AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol atmak

Kahve falında kol atmak

Kahve falında kol atmak sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kol atmak gördüyseniz:

  • Belli başlı bir maceranın daha hızlı ilerlemesini istiyorsanız daha cesur olmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında kol atmak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına alamet eder.

Kahve falında kolunu omzuna atmak işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koluna faça atmak aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kollarına jilet atmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında omuza kol atmak kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına tabir olunur.

Kahve falında koluna jilet atmak girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında koldan tutmak patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolu tutmak maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir