AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü tekrar gömmek

Kahve falında ölüyü tekrar gömmek

Kahve falında ölüyü tekrar gömmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü tekrar gömmek gördüyseniz:

  • Başladığınız şeyleri bitirmelisiniz.

Kahve falında ölü birini tekrar gömmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü tekrar gömmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini tekrar gömmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birini tekrar gömmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen kişiyi tekrar gömmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına inanılır.

Kahve falında ölü kuşu gömmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında ölü bebeği gömmek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına delalettir.

Kahve falında ölü gömmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir