AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü gömmek

Kahve falında ölü gömmek

Kahve falında ölü gömmek karlı işler yapacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, makamını kaybedeceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü gömmek gördüyseniz:

  • Baskılar karşısında ani tepkiler vermemelisiniz.

Kahve falında ölüyü tekrar gömmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü bahçeye gömmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına işaret eder.

Kahve falında ölü kedi gömmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, amacına nail olacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birini gömmek işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü suya gömmek hayırlı bir yola girileceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü diri gömmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında ölü insan gömmek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü eve gömmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir