AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini tekrar gömmek

Kahve falında ölü birini tekrar gömmek

Kahve falında ölü birini tekrar gömmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birini tekrar gömmek gördüyseniz:

  • Konsantrenizi dağıtmamalısınız.

Kahve falında ölüyü tekrar gömmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birini tekrar gömmek nasiplerini alacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini tekrar gömmek kıtlığın meydana geleceğine, insanların saygısının kazanılacağına delalettir.

Kahve falında ölen birini tekrar gömmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında ölen kişiyi tekrar gömmek mesleğinde uzmanlaşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında ölü bebek gömmek kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, makam ve söz sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında ölüleri gömmek hayatının alt üst olacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü toprağa gömmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir