AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini tekrar gömmek

Kahve falında ölmüş birini tekrar gömmek

Kahve falında ölmüş birini tekrar gömmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birini tekrar gömmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çaldırmamaya dikkat edin.

Kahve falında ölen kişiyi tekrar gömmek bolluk ve bereket geçireceğine, zenginliğinin artacağına yorulur.

Kahve falında ölen birini tekrar gömmek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birini tekrar gömmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birini tekrar gömmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyü tekrar gömmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında bebek gömdüğünü görmek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü bebek gömmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına rivayet eder.

Kahve falında muska gömmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir