AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kuşu gömmek

Kahve falında ölü kuşu gömmek

Kahve falında ölü kuşu gömmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında ölü kuşu gömmek gördüyseniz:

  • Birtakım insanların gereksiz kaprisleriyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında ölü kuşu gömmek hayatının bu sayede güzelleşeceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kedi gömmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü mezara gömmek hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında bir ölüyü gömmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, maddi durumunun düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyü diri gömmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü bebeği gömmek yüksek bir makama geleceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü toprağa gömmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına inanılır.

Kahve falında ölü insan gömmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, güzelliklere rast gelineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir