AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü bebeği gömmek

Kahve falında ölü bebeği gömmek

Kahve falında ölü bebeği gömmek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü bebeği gömmek gördüyseniz:

  • Duygularınıza güvenebilirsiniz.

Kahve falında ölü bebeği gömmek eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü bebek gömmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine işarettir.

Kahve falında ölüyü bahçeye gömmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına yorulur.

Kahve falında ölüler gömmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü tekrar gömmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birini gömmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, rahatın yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında ölüyü toprağa gömmek ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kedi gömmek aşkının da kalıcı olacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir