AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini tekrar gömmek

Kahve falında ölen birini tekrar gömmek

Kahve falında ölen birini tekrar gömmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, haram mal yiyip içeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birini tekrar gömmek gördüyseniz:

  • Bazen şüpheci kişi pozisyonunda olmak yanlış yapan kişi olmaktan daha iyidir.

Kahve falında ölen kişiyi tekrar gömmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü tekrar gömmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birini tekrar gömmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine delalettir.

Kahve falında ölen birini tekrar gömmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini tekrar gömmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini gömmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına işaret eder.

Kahve falında anneyi gömmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, kişisel kavgaların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında ölen birini yeniden gömmek kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, siparişlerinin çoğalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir