AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiyi tekrar gömmek

Kahve falında ölen kişiyi tekrar gömmek

Kahve falında ölen kişiyi tekrar gömmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, büyük aksilikler yaşayacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına delalet eder.

Kahve falında ölen kişiyi tekrar gömmek gördüyseniz:

  • Angarya sayılabililecek meşguliyetleri hallettikten sonra bazı güzel olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ölen kişiyi tekrar gömmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında ölen birini tekrar gömmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birini tekrar gömmek insanlara küsüleceğine, gözünün yaşını sileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini tekrar gömmek işinin aksayacağına, sıkıntılarının daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü tekrar gömmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş kişinin tekrar öldüğünü görmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynı kişiyle tekrar nişanlanmak bayram tadında bir ömür geçireceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında evli bir kişinin tekrar evlendiğini görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir