AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü sulamak

Kahve falında ölüyü sulamak

Kahve falında ölüyü sulamak iyileşeceğine, ferahlayacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü sulamak gördüyseniz:

  • Sizi memnun edecek şeyleri gerçekleştirebilmek için türlü sayıdaki seçeneğinizi gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında ölüyü sulamak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işarettir.

Kahve falında inek sulamak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına işarettir.

Kahve falında mezarlık sulamak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bugday sulamak çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına delalet eder.

Kahve falında birini sulamak sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su sulamak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gül sulamak çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına inanılır.

Kahve falında karpuz tarlası sulamak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir