AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek sulamak

Kahve falında inek sulamak

Kahve falında inek sulamak hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek sulamak gördüyseniz:

  • Kırılgan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında inekleri sulamak kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında ineği sulamak sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında inek sulamak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına işarettir.

Kahve falında inşaat sulamak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye sulamak çok mutlu olacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine delalettir.

Kahve falında pancar tarlası sulamak azla yetinmek zorunda kalmayacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yolları sulamak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında pamuk sulamak çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir