AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini sulamak

Kahve falında birini sulamak

Kahve falında birini sulamak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini sulamak gördüyseniz:

  • Şimdilik biraz yavaşlamanızda veya sinirlerinize hakim olmanızda fayda var.

Kahve falında ağaçları sulamak kötü günler görüleceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini sulamak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işaret eder.

Kahve falında salatalık sulamak hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bahçe sulamak işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında fasulye sulamak hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru toprağı sulamak uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru toprak sulamak ruhsal korkularından da arınacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine alamet eder.

Kahve falında pancar sulamak tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir