AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık sulamak

Kahve falında mezarlık sulamak

Kahve falında mezarlık sulamak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlık sulamak gördüyseniz:

  • Değişimden kaçmamalısınız.

Kahve falında mezarlıkta çiçek sulamak yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarları sulamak işinde yükseleceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında kendi mezarını sulamak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine işarettir.

Kahve falında mezarlığı sulamak yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, onlar tarafından yüceltileceğine işarettir.

Kahve falında mezarı sulamak sorunlu bir durumla karşılaşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlık sulamak bolluk içine olacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine delalettir.

Kahve falında mezar suladığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulur.

Kahve falında mezarı suladığını görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir