AnaSayfa / Genel / Kahve falında bugday sulamak

Kahve falında bugday sulamak

Kahve falında bugday sulamak kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, keyfinin kaçacağına, saadetinin yükseleceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, kurulu düzenin bozulacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine delalettir.

Kahve falında bugday sulamak gördüyseniz:

  • Uzun süreden beri yerleşen, farkedemediğiniz stresleriniz olabilir.

Kahve falında bugday sulamak çok sevinçli olaylar yaşayacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine inanılır.

Kahve falında karpuz sulamak mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında marul sulamak elinin darlık içinde kalacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağacı sulamak kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saksı sulamak birçok dertle muhatap olacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş toprak sulamak hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına inanılır.

Kahve falında evi sulamak yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında menekşe sulamak yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir