AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül sulamak

Kahve falında gül sulamak

Kahve falında gül sulamak büyük bir yükten kurtulacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, hedeflerine kavuşacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında gül sulamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza öncelik tanımanız gerekiyor.

Kahve falında gül ağacı sulamak borçlarının da kapanacağına, kafasını toparlayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında gül sulamak herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına yorulur.

Kahve falında gül bahçesi sulamak her şeyin durağan şekilde süreceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gül fidanı sulamak zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında hortum sulamak işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ağaç sulamak elden çıkan malların geri kazanılacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tütün sulamak çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına inanılır.

Kahve falında karpuz sulamak büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir