AnaSayfa / Genel / Kahve falında su sulamak

Kahve falında su sulamak

Kahve falında su sulamak yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine işaret eder.

Kahve falında su sulamak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki tembelliği atabilmeniz oldukça zordur.

Kahve falında su sulamak çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyla bahçe sulamak itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına inanılır.

Kahve falında saksıdaki çiçeği sulamak bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında nane sulamak yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine işarettir.

Kahve falında arazi sulamak kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Kahve falında yol sulamak saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine işaret etmektedir.

Kahve falında incir ağacı sulamak hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, iş kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında pamuk tarlası sulamak kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir