AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz tarlası sulamak

Kahve falında karpuz tarlası sulamak

Kahve falında karpuz tarlası sulamak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çözüm yolları bulamayacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz tarlası sulamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızın ya da ulaşmak istediğiniz hayallerin özel yaşamınızdan etkilenmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında karpuz tarlası sulamak kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karpuz sulamak yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine inanılır.

Kahve falında boş tarlayı sulamak verimin ve bereketin geleceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru tarla sulamak kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına alamet eder.

Kahve falında yonca tarlası sulamak kazancın yar yarıya düşeceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğday tarlası sulamak ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına delalet eder.

Kahve falında tarla suladığını görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında pancar tarlası sulamak iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir